Basisuitleg examenwiki

Welkom op Diana's examenwiki! 

DISCLAIMER: Door gebruik te maken van deze wiki ga je automatisch akkoord met onze gebruikersvoorwaarden.


Deze examenwiki is een extra dienstverlening van studentenvereniging Diana in samenwerking met ISW (Informatica Studentenwerking) naar onze medestudenten toe, die ervoor moet zorgen dat men een beter beeld heeft van de examenperiodes die men voor de boeg heeft. 

Iedereen met een actief R-nummer is in staat deze wiki te bekijken, maar vooral ook om deze wiki bij te werken en aan te passen! 
Log in via ISW of alombekende Toledo-login en je bent vertrokken!

Zo zijn jullie zelf in staat om een goede daad te verrichten door je examenvragen hier neer te pennen, of je samenvattingen online te plaatsen! Is een pagina nog leeg? Vul hem gerust aan! Zo help je toekomstige studenten om beter voorbereid te zijn. 10 minuutjes tijd nemen om je examen of samenvatting neer te schrijven kan een enorme inpakt hebben!

Hoe het werkt

Elke richting dat Diana vertegenwoordigt heeft een eigen boekenplank. Binnen een boekenplank (richting) heb je per fase een boek met daarin dan weer per vak een hoofdstuk. 
In elk vak (hoofdstuk) kan je dus gerust extra pagina's aanmaken en zo het vak updaten.

Hier is een lijst met al de richtingen die je op deze examenwiki kan vinden om je op weg te helpen:

Anonimiteit

Het is mogelijk om bestanden te uploaden op onze examenwiki zonder je identiteit weg te geven aan andere bezoekers en gebruikers. Hiervoor moet je echter wel zelf een paar simpele stappen ondernemen:

  1.  Log in op de examenwiki via de UCLL of ISW login 
  2. Ga naar "profiel bewerken"
  3. verander je gebruikersnaam naar iets anoniem. Hou deze nieuwe naam echter binnen de grenzen om te voorkomen dat wij dit moeten aanpassen
  4. Druk op de rode "Opslaan" knop

Vanaf nu weet niemand dat jij een bepaald bestand hebt geupload of een pagina hebt aangemaakt zolang je niet je nieuwe naam verklapt. Maak je geen zorgen om je email-adres en R-nummer: enkel de administrators kunnen deze zien. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze gebruikersvoorwaarden.

Contact

kijk zeker op onze contact pagina indien je hulp nodig hebt!

Contact

OPGELET: Voor vragen rond uw persoonlijke data en privacy verwijzen we u graag verder naar onze gebruikersvoorwaarden

Deze wiki is een samenwerking tussen studentenvereniging Diana en ISW (Informatica studentenwerking). Diana staat echter in voor het dagelijks beheer van de website.

Heb je een opmerking?
Heb je een vraag?
Mist er een pagina?
handige feedback?

Dan mag je dus altijd Diana contacteren via een van de volgende opties:

We helpen je graag verder!

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze wiki ga je automatisch akkoord met onderstaande gebruikersvoorwaarden.

Correctheid

Studentenvereniging Diana wil extra benadrukken dat deze wiki slechts een ondersteunend hulpmiddel is, bijgewerkt en onderhouden door studenten. In geen geval kan Diana garant staan dat de hier aangeboden informatie correct noch up-to-date is met de hedendaags gedoceerde cursus.

Houd dit dan ook in het achterhoofd tijdens het gebruik van deze wiki - je studies dienen in de eerste plaats gebaseerd te zijn op de inhoud van je cursus en de notities die je tijdens lessen nam.

Natuurlijk wordt de correctheid van deze wiki ook door jullie in stand gehouden: zie je ergens een foutje of onvolmaaktheid? Verbeter het gerust! Zo werken we allen samen aan een beter, completer geheel.


Anonimiteit 

Om de anonimiteit van onze studenten te verzekeren geven we hen de mogelijkheid hun gebruikersnaam aan te passen. Indien je dit dus instelt op een willekeurige naam kunnen andere gebruikers (ingelogd of niet) nooit je echte naam of r-nummer zien. 
De uitzondering op deze regel zijn de administrators op deze examenwiki: Zij kunnen ten alle tijden bekijken welk r-nummer en emailadres er gekoppeld is aan een account. Misbruik van de examenwiki kan dus wel degelijk leiden tot een (tijdelijke) ban van je account. Voor meer informatie over het gebruik en de opslag van je gegevens en over onze privacy statement verwijzen je we graag door naar de volgende alinea.


Privacy

Het is mogelijk om je te registreren op deze wiki, en op die manier pagina's te bewerken onder een eigen account. De persoonlijke gegevens die worden opgeslagen bij het aanmaken van zo'n account zullen onder de bescherming vallen van studentenvereniging Diana. Uw gegevens zullen niet worden verkocht noch verhuurd worden, noch zullen zij op eender welke andere manier ter inzage van derde partijen beschikbaar zijn. Voor meer vragen verwijzen we je graag verder naar ons privacy statement

Voor opslag van uw gegevens werken wij samen met ISW Leuven (Informatica studentenwerking). 
Meer informatie over hun privacy beleid vind u hier.


Contactinformatie

Studentenvereniging Diana is zeer begaan met jullie privacy en de ervaring die onze leden en de gebruikers van onze website opdoen. Zit je met een probleem of een vraag, aarzel dan niet om ons hieromtrent te contacteren - onze praesidiumleden zullen hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan hen contacteren via een van de volgende opties: