Disclaimer

Door gebruik te maken van deze wiki ga je automatisch akkoord met onderstaande gebruikersvoorwaarden.

Correctheid

Studentenvereniging Diana wil extra benadrukken dat deze wiki slechts een ondersteunend hulpmiddel is, bijgewerkt en onderhouden door studenten. In geen geval kan Diana garant staan dat de hier aangeboden informatie correct noch up-to-date is met de hedendaags gedoceerde cursus.

Houd dit dan ook in het achterhoofd tijdens het gebruik van deze wiki - je studies dienen in de eerste plaats gebaseerd te zijn op de inhoud van je cursus en de notities die je tijdens lessen nam.

Natuurlijk wordt de correctheid van deze wiki ook door jullie in stand gehouden: zie je ergens een foutje of onvolmaaktheid? Verbeter het gerust! Zo werken we allen samen aan een beter, completer geheel.


Anonimiteit 

Om de anonimiteit van onze studenten te verzekeren geven we hen de mogelijkheid hun gebruikersnaam aan te passen. Indien je dit dus instelt op een willekeurige naam kunnen andere gebruikers (ingelogd of niet) nooit je echte naam of r-nummer zien. 
De uitzondering op deze regel zijn de administrators op deze examenwiki: Zij kunnen ten alle tijden bekijken welk r-nummer en emailadres er gekoppeld is aan een account. Misbruik van de examenwiki kan dus wel degelijk leiden tot een (tijdelijke) ban van je account. Voor meer informatie over het gebruik en de opslag van je gegevens en over onze privacy statement verwijzen je we graag door naar de volgende alinea.


Privacy

Het is mogelijk om je te registreren op deze wiki, en op die manier pagina's te bewerken onder een eigen account. De persoonlijke gegevens die worden opgeslagen bij het aanmaken van zo'n account zullen onder de bescherming vallen van studentenvereniging Diana. Uw gegevens zullen niet worden verkocht noch verhuurd worden, noch zullen zij op eender welke andere manier ter inzage van derde partijen beschikbaar zijn. Voor meer vragen verwijzen we je graag verder naar ons privacy statement

Voor opslag van uw gegevens werken wij samen met ISW Leuven (Informatica studentenwerking). 
Meer informatie over hun privacy beleid vind u hier.


Contactinformatie

Studentenvereniging Diana is zeer begaan met jullie privacy en de ervaring die onze leden en de gebruikers van onze website opdoen. Zit je met een probleem of een vraag, aarzel dan niet om ons hieromtrent te contacteren - onze praesidiumleden zullen hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan hen contacteren via een van de volgende opties:


    Revision #9
    Created 4 December 2021 21:52:28 by Jasper G.
    Updated 21 September 2023 01:21:07 by Tim Lefever