2TX Dynamische websites: verschil tussen versies

Uit Diana's examenwiki
(Verwijst door naar 2TX Webontwikkeling 3)
 
Regel 1: Regel 1:
De opzet van het vak Dynamische Websites is eenvoudig: werk gedurende het semester een project uit waarbij je gebruik maakt van de technieken die je ziet in de les. Het projectverslag dient meestel te worden afgegeven tijdens de laatste les, het projectwerk dient tegen circa 31 mei in de dropbox te zitten.
+
#REDIRECT [[2TX Webontwikkeling 3]]
 
 
Het examen is mondeling en bestaat uit een verdediging van je projectwerk, waarbij je enkele vragen over je ontwerpkeuzes en over de leerstof uit de les worden gesteld.
 
 
 
== Tweede zit  ==
 
 
 
Alvast een kleine waarschuwing voor studenten die dit vak in tweede zit wensen te doen: in tegenstelling tot de vrije keuze voor het projectwerk tijdens het academiejaar dien je voor het examen in tweede zit een specifieke opdracht te maken. Documenteer je alvast goed met de mails die je tijdens het academiejaar krijgt van je docent en met de informatie die voorzien wordt op export of Toledo. Sommige docenten gaan mogelijk op reis en antwoorden tijdens de zomervakantie enige tijd niet op e-mails. Hou hiermee rekening.
 
 
 
== Januari 2014 ==
 
=== 8 januari voormiddag - Kemme ===
 
 
 
''' Theorie: '''
 
: Leg uit PDO
 
: Leg uit SQL Injections
 
: Leg uit 2 step design
 
 
 
''' Pass/Fail '''
 
: Voeg een veld leeftijd toe aan het registratie formulier. De leeftijd moet tussen de 1 en 99 zijn. Als je inlogt als admin moet je in je spelers overzicht ook de leeftijd tonen. De sql voor de db te alteren kreeg je.
 
 
 
 
 
=== 8 januari voormiddag - Steegmans ===
 
 
 
Pass/fail
 
 
 
extra functionaliteit : voeg een knop "toon alle vragen" toe aan elke categorie in "beheer categorieen" deze toont alle vragen voor deze vategorie (op een nieuwe pagina)
 
 
 
Theorie
 
 
 
Get/post
 
XSS
 
2 step design
 

Huidige versie van 28 mei 2018 om 11:34

Doorverwijzing naar: