Skip to main content

Welkom op Diana's examenwiki! 

DISCLAIMER: Door gebruik te maken van deze wiki ga je automatisch akkoord met onze gebruikersvoorwaarden.


Opgelet!
Door een technische fout laden bepaalde afbeeldingen niet correct in en/of zijn bestanden mogelijks niet downloadbaar. Stuur een korte email naar admin@diana.be met de pagina waarover het gaat en we corrigeren dit zo snel mogelijk.

Onze excuses voor het ongemak.

 

Deze examenwiki is een extra dienstverlening van studentenvereniging Diana in samenwerking met ISW (Informatica Studentenwerking) naar onze medestudenten toe, die ervoor moet zorgen dat men een beter beeld heeft van de examenperiodes die men voor de boeg heeft. 

Iedereen met een actief R-nummer is in staat deze wiki te bekijken, maar vooral ook om deze wiki bij te werken en aan te passen! 
Log in via ISW of alombekende Toledo-login en je bent vertrokken!

Zo zijn jullie zelf in staat om een goede daad te verrichten door je examenvragen hier neer te pennen, of je samenvattingen online te plaatsen! Is een pagina nog leeg? Vul hem gerust aan! Zo help je toekomstige studenten om beter voorbereid te zijn. 10 minuutjes tijd nemen om je examen of samenvatting neer te schrijven kan een enorme inpakt hebben!

Hoe het werkt

Elke richting dat Diana vertegenwoordigt heeft een eigen boekenplank. Binnen een boekenplank (richting) heb je per fase een boek met daarin dan weer per vak een hoofdstuk. 
In elk vak (hoofdstuk) kan je dus gerust extra pagina's aanmaken en zo het vak updaten.

Hier is een lijst met al de richtingen die je op deze examenwiki kan vinden om je op weg te helpen:

Contact

kijk zeker op onze contact pagina indien je hulp nodig hebt!