Disclaimer

Uit Diana's examenwiki
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 13 jan 2009 om 19:17 (Nieuwe pagina: Door gebruik te maken van deze wiki ga je automatisch akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.<br> = Correctheid = Studentenvereniging Diana wil extra benadrukken dat deze wiki slechts...)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Door gebruik te maken van deze wiki ga je automatisch akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Correctheid

Studentenvereniging Diana wil extra benadrukken dat deze wiki slechts een ondersteunend hulpmiddel is, bijgewerkt en onderhouden door studenten. In geen geval kan Diana garant staan dat de hier aangeboden informatie correct noch up-to-date is met de hedendaags gedoceerde cursus.

Houdt dit dan ook in het achterhoofd tijdens het gebruik van deze wiki - je studies dienen in de eerste plaats gebaseerd te zijn op de inhoud van je cursus en de notities die je tijdens lessen nam.

Natuurlijk wordt de correctheid van deze wiki ook door jullie in stand gehouden: zie je ergens een foutje of onvolmaaktheid? Verbeter het gerust! Zo werken we allen samen aan een beter, completer geheel.

Privacy

Het is mogelijk om je te registreren op deze wiki, en op die manier pagina's te bewerken onder een eigen account. De persoonlijke gegevens die worden opgeslagen bij het aanmaken van zo'n account zullen onder de bescherming vallen van studentenvereniging Diana. Uw gegevens zullen niet worden verkocht noch verhuurd worden, noch zullen zij op eenderwelk andere manier ter inzage van derde partijen beschikbaar zijn.

Contactinformatie

Studentenvereniging Diana is zeer begaan met jullie privacy en de ervaring die onze leden en de gebruikers van onze website opdoen. Zit je met een probleem of een vraag, aarzel dan niet om ons hieromtrent te contacteren - onze praesidiumleden zullen hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk verder te helpen. Op www.diana.be/contact kan je een contactformulier terugvinden. Onze webmaster zal je verder te woord staan.