Samenvattingen

Uit Diana's examenwiki
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 16 feb 2011 om 09:04 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Elke examenperiode wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van Diana’s examenwiki en delen vele studenten hun examenvragen met de rest van onze campus. Aan iedereen die h...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Elke examenperiode wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van Diana’s examenwiki en delen vele studenten hun examenvragen met de rest van onze campus. Aan iedereen die hieraan tot nu toe heeft meegewerkt alvast van harte bedankt! Hopelijk waren jullie examenresultaten dan ook uitstekend en kunnen we met z’n allen het onze schoolcarrière vol nieuwe moed verder zetten.

Uit ervaring weten we dat sommige studenten zelf samenvattingen schrijven om zich voor te bereiden op hun examens. Sommigen onder jullie vroegen zich dan ook af of het mogelijk zou zijn om ook deze samenvattingen via Diana’s examenwiki te delen.

Hierbij willen we dan ook graag mededelen dat samenvattingen kunnen worden ingestuurd via diana@student.khleuven.be. Liefst van al samenvattingen in een gangbaar formaat zoals .doc of .pdf, en vergeet uiteraard ook niet ergens duidelijk te vermelden over welk vak het precies gaat. Wij geven je samenvatting een plaatsje op onze webruimte en plaatsen een link op de examenwiki. Uiteraard strijk je de volledige eer op voor deze samenvatting.

Het spreekt voor zich dat dit wel enkele belangrijke factoren met zich meedraagt: eerst en vooral kan niemand garanderen dat de inhoud van deze samenvattingen correct of volledig is. Gebruik ze daarom wijselijk, als eventuele samenvatting naast je cursus of je eigen nota’s, en nooit als enige studiemiddel. Diana is niet verantwoordelijk voor de inhoud van onze examenwiki, deze wordt volledig geschreven voor en door studenten. Als je problemen opmerkt met iets op de examenwiki of met één van de samenvattingen die binnenkort zullen worden aangeboden, kan je dit eveneens steeds melden via diana@student.khleuven.be.

Graag willen we jullie er ook even aan herinneren dat schending van auteursrechten nog altijd strafbaar is. Beschermd materiaal mag je dus niet gebruiken in je samenvattingen.